Τα μυστικά του κάστρου από τους Προσκόπους Χανίων
τοποθεσία Φρούριο Κουλές, Άπτερα
Ημερομηνία: 20/10/2024 - 20/10/2024
Κατηγορία εκδήλωσης: Εκδηλώσεις
Διεύθυνση: Φρούριο Κουλές, Άπτερα
Περιγραφή

Τα μυστικά του κάστρου” θα αποκαλυφθούν… Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 10π.μ. με 6 μ.μ. Πως; ελάτε να μάθετε από κοντά στο φρούριο των Απτέρων και γνωρίστε τους Προσκόπους των Χανίων και όλου του κοσμου. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!!
Οι Πρόσκοποι είναι η μεγαλύτερη εθελοντική και παιδαγωγική κίνηση για νέους στην Ελλάδα και τον κόσμο! Οι Πρόσκοποι με εργαλείο το ομαδικό παιχνίδι και τις βιωματικές δραστηριότητες, βοηθούν τα παιδιά και τους εφήβους να ανακαλύψουν ικανότητες, να αναπτύξουν δεξιότητες, να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και να ζήσουν την περιπέτεια. Οι Πρόσκοποι σε πάνω από 350 σημεία της Ελλάδας περιμένουν παιδιά και νέους να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι Πρόσκοποι των Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων διοργανώνουν την δράση: “Τα μυστικά του κάστρου” στο φρούριο των Απτέρων. Η δράση περιλαμβάνει προσκοπικά παιχνίδια και δραστηριότητες, αλλά και την χαρά της επικοινωνίας μέσω του Internet αλλά και των ασυρμάτων με Προσκόπους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για παιδιά από 7 έως 17 ετών.
Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου διοργανώνεται η Παγκόσμια Προσκοπική δράση Joti – Jota η οποία προωθεί την επικοινωνία των παιδιών με προσκόπους από όλο τον κόσμο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ελάτε να επισκεφθείτε τον Αρχαιολογικό Χώρο του φρουρίου των Απτέρων, να γνωρίσετε τους Προσκόπους των Χανίων αλλά και Προσκόπους από όλο τον κόσμο από της 10 το πρωί έως και της 6 το απόγευμα.

Πολυμεσικό υλικό

Ακολουθεί πολυμεσικό υλικό για την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο, που ανοίγουν σε γκάλερι με περιγραφές

Περισσότερες εκδηλώσεις
  • Ιστορικές Γέφυρες Δυτικής Κρήτης
    Τοποθεσία Μεγάλο Αρσενάλι – Κ.Α.Μ.
    Ο Πρόεδρος και η ΔΕ του ΤΕΕ Τμήματος Δυτικής Κρήτης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των συναδέλφων Αριστόδημου Χατζηδάκη πολιτικού μηχανι..
    Ημερομηνία διεξαγωγής 30/10/2024 - 30/10/2024
    Ώρα διεξαγωγής -
  • Yes, you must
    Τοποθεσία Μεγάλο Αρσενάλι – Συνεδριακός Χώρος
    Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, με τίτλο: “Yes, you must” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, στις 18..
    Ημερομηνία διεξαγωγής 21/10/2024 - 21/10/2024
    Ώρα διεξαγωγής -
  • Κομιξομαχαίρα για παιδιά
    Τοποθεσία Ρωσικός Στρατώνας
    Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις που αναδεικνύουν την πλούσια άυλη πολιτιστική κ..
    Ημερομηνία διεξαγωγής 26/10/2024 - 26/10/2024
    Ώρα διεξαγωγής -
Back to top